Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW skliznuo u more

Kupače na splitskoj plaži Kašjuni u petak oko 17 časova nemalo je iznenadio automobil koji je niz plažu odjednom skliznuo u more.

U automobilu nije bilo nikog, a pretpostavlja se kako je vlasnik zaboravio podići ručnu kočnicu.

Incident je zabilježilo i nekoliko kamera, a na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode pojavio se i kratki snimak izvlačenja

Vlasniku crnog BMW-a, splitskih tablica, sasvim sigurno nije bilo do šale, no one su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << društvenim mrežama bile neizbježne.

Dok su se neki pitali kako je moguće da se ovako nešto dogodi, drugi su bili puni pošalica.

"Kad je faca pa mora BMW-om do plaže", "dubinsko pranje", "otvorio sezonu kupanja", samo su neki od komentara.

(index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

POVUCI RUČNU! Ležali su na plaži u Hrvatskoj kada je automobil odličio DA SE OKUPA U MORU (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Maj.2018

Kupače na hrvatskom primorju, tačnije na splitskoj plaži Kašjuni u petak u 17 sati iznenadio je automobil koji se odjednom pojavio na plaži, da bi se na kraju zaustavio u moru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.