BMW planira da predstavi šest modela sa pogonom na prednje točkove

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW planira da predstavi šest modela sa pogonom na prednje točkove

Nemački proizvođač automobila BMW planira da do kraja 2017. godine predstavi šest modela sa pogonom na prednje točkove. Active Tourer serije 2 već je u prodaji a varijanta sedmoseda biće spremna za 2015. godinu.

Ovaj model karakteriše poznati dizajn ali i duža vrata kao i veći prostor za prtljag koji podrazumeva i treći red sedišta. Oni koji žele nešto robusniji izgled mogu da sačekaju novi X1 koji se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << krajem naredne godine, a poznato je da će ga odlikovati evolucionarni dizajn kao i veće dimenzije. U toku 2016. godine očekuje se i novi X2. Ništa još uvek nije zvanično ali ovaj model će odlikovati sportski dizajn, a biće dostupan u verzijama sa troje i petoro vrata. Godinu dana kasnije očekuje se nova serija 1 kao i Z2 roadster. O ovim modelima poznato je jako malo informacija, ali se očekuje da će sledeća serija 1 biti značajno većih dimenzija u odnosu na prethodni model.

foto © BMW

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Tizer video za 2015 Jaguar XE, debi naredne nedelje

Izvor: Moto.rs, 04.Sep.2014, 11:00

Jaguar je izdao novi tizer video za 2015 XE model. Uprkos tome što klip ne otkriva mnogo moramo biti sptrljivi jer će vozilo zvanično biti prikazano8. spetembra a i karakterisaće ga poznati dizajn koji pozajmljuje tragove od modela XF i XJ...Veće promene su načinjene u kabini gde model ima InControl...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.