BMW planira čistiji dizajn za buduće modele

Izvor: AutoBlog, 29.Maj.2023, 01:15

BMW planira "čistiji" dizajn za buduće modele

BMW-ove dizajnerske odluke su bile kontroverzne u poslednjih nekoliko godina, pri čemu su modeli nemačkog proizvođača ponekad nosili ogromne (osvetljene) prednje maske i dizajnerske elemente koji nisu po svačijem ukusu. Međutim, ovo bi uskoro moglo da se promeni, navodi Motor1, jer glavni dizajner brenda Adrijan van Hojdonk kaže da će buduća BMW vozila imati čistiji izgled i prednje maske koje ne bodu oči. U razgovoru sa Top Gearom, glavni dizajner ovog proizvođača automobila, koji je nekada radio pod vođstvom Krisa Bengla, kaže da oni „ne ignorišu čavrljanja“. Međutim, sa solidnim ciframa o prodaji – 2,1 milion širom sveta za brend kao celinu i 177.000...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW planira "čistiji" dizajn za buduće modele

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2023

BMW-ove dizajnerske odluke su bile kontroverzne u posljednjih nekoliko godina, pri čemu su modeli njemačkog proizvođača ponekad nosili ogromne (osvjetljene) prednje maske i dizajnerske elemente koji nisu po svačijem ukusu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.