Udes porodice iz Pančeva kod Prijepolja - iz Lima izvučeno telo devojčice, otac i sin se spasili

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 06:37

Udes porodice iz Pančeva kod Prijepolja - iz Lima izvučeno telo devojčice, otac i sin se spasili

Telo 11-godišnje devojčice za kojom je nastavljena potraga nakon teške saobraćajne  nesreće koja se dogodila sinoć, izvučeno je iz Lima.

Nesreća se dogodila sinoć kada je vozilo sletelo u reku Lim, a otac i dečak uspeli su da se izvuku iz auta i izađu na kopno.

U potrazi za devojčicom, koja je jutros nastavljena učestvovali su i ronioci.

Mediji pišu da je porodica iz Pančeva, koja je doživela tešku saobraćajnu nesreću, bila na odmoru na Zlataru, i da su otac D I (48) i njegov sin uspeli su da se spasu i izađu iz auta, dok se njegova ćerka (11) izgubila u reci Lim.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Automobil sletio u rijeku, traga se za djetetom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2020

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak uveče oko 22 sata nedaleko od mjesta Drenova kod Prijepolja, putničko vozilo u kojem su se nalazili otac i dvoje maloljetne djece sletjelo je u rijeku Lim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.