BMW-ovi vozači najnervozniji

Izvor: S media, 18.Okt.2010, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW-ovi vozači najnervozniji

Prema podacima jedne britanske ankete, više od pola britanskih vozača imalo je neugodno iskustvo s vozačima automobila marke BMW.

Oni se smatraju najživčanijima, neretko i najbezobraznijima, pa je tako gotovo normalno doživeti od njih podignuti srednji prst, naglo preticanje, ablendovanje na putu i vožnju bez držanja sigurnog odstojanja.

BMW opozvao 20.000 luksuznih vozila

Na drugom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se nalaze vozači kombija, a slede ih vozači audija, forda i land rovera. Među ovim vozilima nema italijanskih brendova, a potvrdila se i teza da su vozači modela azijskih marki smireniji u vožnji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.