BMW otišao u Pirot!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW otišao u Pirot!

Pobednik takmičenja "Pogodi najveću kvotu i osvoji BMW serije 1" u organizaciji kompanije Mozzart, Petar Manić iz Pirota postao je i zvanično gazda atraktivne "bembare".

Kući je otišao - "bembarom".

U veseloj atmosferi na šetalištu ispred uplatno-isplatnog mesta MOZZART-a, na Novom Beogradu (Ulica Klare Cetkin 12), održana je ceremonija dodele prestižnih nagrada pobednicima takmičenja "Pogodi najveću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kvotu i osvoji BMW serije 1"! Ponosni vlasnik skupocene "bembare" zvanično je postao Petar Manić iz Pirota koji je 9.maja sastavio maestralan tiket i sa koeficijentom od 10.978 izbio na prvo mesto. Interesantno je da je Petar dobitnički tiket sastavio u ponedeljak kada je ponuda za igranje najtanja.

Petar je odigrao samo jednu igru - ukupan broj golova dva do tri, a na tiket je stavio - 13 parova.

"Šta da vam kažem, naravno da sam presrećan. Ciljano sam igrao tiket kako bih pogodio najveću kvotu, a igra ug 2-3 došla je slučajno, odnosno ne postoji nikakav razlog zašto sam odigrao baš nju. Tih dana sam, između ostalog, igrao i tikete s prelazima, pa je došao red i na igru golova. Jedina stvar koja nije bila slučajna je trinaest parova na tiketu. Za mene trinaest nije baksuzan broj, već naprotiv", kaže Petar.

Nagrade su podeljene i drugoplasiranom Predragu Živkoviću, zanimljivo, takođe iz Pirota, koji je držao prvo mesto pune tri nedelje sa pogođenom kvotom od 10.659, ali i trećeplasiranom Igoru Vučkoviću iz Beograda, bivšem rukometašu Crvene zvezde i zemunske Mladosti, koji može da se pohvali kvotom 9.824. Predrag će uživati u sportskom skuteru Yamaha NS50 Aerox R, a Igor će u budućnosti moći da igra onlajn tikete smart telefonom poslednje generacije Samsung Galaxy S7 edge.

Čast da vodi program pripala je Marini Kotevski, popularnoj televizijskoj voditeljki i ona je to učinila u svom stilu – bez greške.

Nakon oficijelnog dela programa, gosti i igrači MOZZART-a uživali su u prijatnoj atmosferi, piću i keteringu, pošto su prethodno, čestitali glavnim zvezdama dana na mega-premijama. Sudeći po tome, ali i velikom broju pozitivnih komentara koji su prethodnih dana mogli da se pročitaju na našem portalu, nagrade su baš otišle u prave ruke!

Čestitamo pobednicima, ali i ostalim učesnicima takmičenja!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.