BMW osigurao dozvolu za pružanje usluga prevoza u Kini

Izvor: AutoBlog, 23.Nov.2018, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW osigurao dozvolu za pružanje usluga prevoza u Kini

Nemački proizvođač luksuznih automobila BMW je prvi inostrani proizvođač automobila koji je u Kini dobio dozvolu za pružanje usluga prevoza. Filijala BMW Mobility Service Ltd je dobila dozvolu za pružanje usluga prevoza u Čenduu, glavnom gradu pokrajine Sečuan, saopštili su iz nemačke kompanije. U oktobru su najavili da će povećati udeo u zajedničkom projektu s kineskim partnerom Brilliance China Automotive Holdings Ltd-om sa 50 na 75 posto. Kinesko tržište usluga prevoza je vredno 23 milijarde dolara, što je više od svih ostalih tržišta tih usluga u svetu zajedno. Vodeća kompanija je kineski Didi Chuxing...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

BMW osigurao dozvolu za pružanje usluga prevoza u Kini

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2018

Njemački proizvođač luksuznih automobila BMW je prvi inostrani proizvođač automobila koji je u Kini dobio dozvolu za pružanje usluga prevoza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.