BMW na salonu automobila u Ženevi

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW na salonu automobila u Ženevi

Na Sajmu automobila u Ženevi 2012. godine BMW je predstavio brojne nove modele iz serijske proizvodnje, kao i koncept vozila.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW u Ženevi 2012.

Izvor: medio.rs, 05.Mar.2012

Na Sajmu automobila u Ženevi 2012. godine BMW će predstaviti brojne nove modele iz serijske proizvodnje, kao i koncept vozila.

Nastavak na medio.rs...

Ford Fiesta ST na Salonu u Ženevi

Izvor: AutoBlog, 06.Mar.2012, 00:25

Ford je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio i premijeru serijske verzije sportske Fieste ST. Fiesta ST je inače u formi koncept vozila imala premijeru na prošlogodišnjim Salonima automobila u Frankfurtu (u verziji sa 3 vrata) i u Los Anđelesu (sa pet vrata). Fiestu ST pokreće...

Nastavak na AutoBlog...

U Ženevi Rolls Royce predstavlja unapređenu verziju Phanton Series II

Izvor: Moto.rs, 06.Mar.2012

Ovo je prvi glavni facelift za Phantom od predstavljanja serije sa sedan modelom 2003. godine, nakon čega su 2007. godine usledili kabriolet i 2008. godine kupe. Prva stvar koju ćete primetiti su značajne promene u dizajnu prednjeg kraja vozila uključujući nova LED svetla. Kada je reč o enterijeru,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.