BMW lažirao podatke?!

Izvor: S media, 17.Avg.2012, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW lažirao podatke?!

Bavarci poslednjih sedam meseci pokušavaju da sustignu Mercedes, ali čak i sa najnovijim kontroverznim rezultatima još uvek kaskaju za trokrakom zvezdom za čitavih 111 automobila.

BMW se odlučio za neobične prečice kako bi dostigao mrskog konkurenta pa je navodno poslednji dan jula dilerima ponudio do 7.000 dolara popusta na određene modele ukoliko isti dan budu prodani.

Bavarci su tako u julu prodali 1.986 automobila više od Mercedesa, odnosno ukupno 21.297 automobila.

Izvor:Tportal

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Da li je BMW lažirao podatke da bi prestigao Mercedes?

Izvor: AutoBlog, 17.Avg.2012

Wall Street Journal piše da je BMW najverovatnije naduvao podatke o prodaji putničkih automobila u SAD-u kako bi prestigao rivala iz Štutgarta i domogao se titule najprodavanijeg luksuznog automobila. Bavarci poslednjih sedam meseci pokušavaju da dostignu Mercedes, ali čak i sa kontroverznim...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.