BMW i5 Touring bez maske

Izvor: AutoBlog, 24.Jan.2024, 00:04

BMW i5 Touring bez maske

Električnom BMW-u i5 u limuzinskoj verziji će se uskoro pridružiti i praktičnija varijanta i5 Touring. Automobil će premijeru imati sledećeg meseca, ali njegov izgled je poznat već sada. BMW i5 Touring sa prednje strane izgleda identično kao i5 limuzina, dok su najveće razlike naravno u produženom krovu i drugačijem zadnjem delu u poređenju sa onim na limuzini. Paleta BMW-a i5 Touring će podrazumevati verziju i5 eDrive40 sa pogonom na zadnje točkove (u limuzini eDrive40 dolazi sa jednim električnim motorom sa 340 KS i 430 Nm, uz baterije od 81,2 kWh i punjenjem od 10-80 posto za 30 minuta na brzom punjaču), kao i top varijantu i5 M60 sa dva motora (601 KS i 820 Nm, baterije od 81,2 kWh) i pogonom na sva četiri...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Poznat izgled BMW i5 Touring modela

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2024

​Električnom BMW-u i5 u limuzinskoj verziji će se uskoro pridružiti i praktičnija varijanta i5 Touring. ​Automobil će premijeru imati sljedećeg mjeseca, ali njegov izgled je poznat već sada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.