BMW gasi modele i3 i i8?

Izvor: AutoBlog, 03.Apr.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW gasi modele i3 i i8?

Prošlog meseca BMW je i zvanično potvrdio da će u skoroj budućnosti predstaviti novog člana porodice 'i', i to u obliku modela i4 koji bi trebalo da se pojavi 2020. godine. Kako sada stvari stoje, nakon izlaska modela iNext, on će sa i4 biti jedini u ponudi električnih modela, jer kompanija planira da gasi postojeće modele i4 i i8. Šef razvoja električnog pogona u BMW-u Stefan Juraschek izjavio je da su ta dva modela razvijana kao pokazni modeli u kojima se testirao razvoj električnog pogona, a sada kada je taj razvoj pri kraju, vreme je za masovniju proizvodnju automobila namenjenih širim masama. Izvor: Autoportal.hr Foto: arhiva Autoblog.rs...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW gasi modele i3 i i8?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2018, 10:16

Prošlog mjeseca BMW je i zvanično potvrdio da će u skoroj budućnosti predstaviti novog člana porodice 'i', i to u obliku modela i4 koji bi trebalo da se pojavi 2020. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.