BMW Z5 za 2017tu

Izvor: Autorepublika.rs, 28.Okt.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW Z5 za 2017tu

Procurela je slika potecialnog izgleda BMW-a Z5 čija produkcija će biti bazirana na saradnji BMW-a i Toyote. Po svemu sudeći BMW Z5 će penzionisati Z4 model, i biće izveden u kupe verziji kao i stariji brat.
Ako se pogleda render jasno je da BMW želi da zadrži dugačku njušku, ali isto tako jasno je da će i dizajn biti drastično drugačiji u poređenju na prethodna “Z“ rešenja. Šasija će biti izrađena od ugljeničkih vlakana kako bi se dobilo što lakše vozilo. Što se tiče motora u ponudi će najverovatnije biti dostupan samo 2.0 turbo bezinski motor od 190, 245 i 270 KS.
Kako je rano pričati o M verziji verujemo da će i za to BMW imati odgovor, odmah po izbacivanju prvog Z5 modela.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.