BMW X2 u prodaji od 2017.

Izvor: AutoBlog, 04.Jul.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW X2 u prodaji od 2017.

Kako pišu pojedini mediji, BMW bi novi crossover X2 trebalo da predstavi na jesenjem sajmu automobila u Parizu (možda u formi studije ili predserijskog modela), s tim što će prodaja serijskog modela startovati sledeće godine.Kao što nagoveštava već i svojom oznakom, X2 će se u ponudi BMW-a smestiti između modela X1 i X3, pri čemu Auto Bild procenjuje da će X2 u Nemačkoj startovati po ceni od oko 33.000 evra. X2 će biti napravljen na UKL platformi, kao uostalom i novi X1 koji je BMW predstavio 2015. Takođe, i unutrašnjost X2 će navodno velikim delom biti ista kao i kod novog X1.Što se palete motora tiče, pominju se trocilindarski i četvorocilindarski benzinci...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

BMW X2 u prodaji od 2017.

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2016

Kako pišu pojedini mediji, BMW bi novi crossover X2 trebalo da predstavi na jesenjem sajmu automobila u Parizu (možda u formi studije ili predserijskog modela), s tim što će prodaja serijskog modela startovati sljedeće godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.