BMW X2 spreman za urbanu džunglu / FOTO

Izvor: B92, 14.Avg.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW X2 spreman za urbanu džunglu / FOTO

Iako je još u razvojnoj fazi, najnoviji BMW iz “X” porodice pojavio se na ulicama uoči zvanične premijere.

BMW X2, koji bi trebalo da debituje pod reflektorima predstojećeg sajma automobila u Frankfurtu, učestvovao je u najnovijem foto sešnu prekriven maskirnom folijom.

Ova kamuflažna oprema, kako kažu u BMW-u, odabrana je za promociju novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << modela jer je prikladna za "urbanu džunglu" kojoj je automobil namenjen.

Produkcijski X2 baziran je na istoimenom konceptu iz 2016, od koga će u velikoj meri preuzeti dizajn eksterijera, što je nagovešteno i na patentnim crtežima ovog automobila.

Novi model zauzeće u gami poziciju između BMW-a X1 i X3, a u odnosu na ta dva SUV modela imaće sportskij dizajn i nižu siluetu.

.

.

.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

14.08.2017 ::: Novi BMW X2 u ekspediciji kroz urbanu džunglu

Izvor: AutoMagazin, 14.Avg.2017

Iako je još u razvojnoj fazi, najnoviji Sport Activity Coupé  iz BMW X porodice krenuo je na istraživačko putovanje u svoje buduće okruženje – urbanu džunglu..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.