BMW SE U VELIKOJ BRZINI ZABIO U NAPLATNU KUĆICU: Od siline jezivog udarca poginuo radnik (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 10:45

BMW SE U VELIKOJ BRZINI ZABIO U NAPLATNU KUĆICU: Od siline jezivog udarca poginuo radnik (FOTO)

U Hrvatskoj se jutros dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan čovek izgubio život

Jutros oko 5.30 časova se kod Velike Gorice u Hrvatskoj dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo radnik Hrvatskih autocesta u naplatnoj kućici.

Teška prometna nesreća na naplatnim kućicama "Mraclin". Nažalost, sa smrtnim ishodom. 🚨UPOZORAVAMO🚨 vozače da...

Posted by Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica on Friday, January 22, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2021

U zagrebačkoj policiji  je potvrđeno da je na autocesti A11 kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio kontrolu nad autom pri čemu je smrtno stradala jedna osoba.  Policijski uviđaj je u toku.

Javna vatrogasna stanica objavila je fotografije na kojima se vidi da je BMW probio zid objekta uz naplatnu kućicu, a radnik HAC-a se, prema svemu sudeći, nalazio u objektu.

Automobil je, prema prvim saznanjima, jurio velikom brzinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poginuo radnik "Hrvatskih autocesta", autom se zabio u naplatnu kućicu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2021

ZAGREB - Jedno lice poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kada je automobil udario u naplatnu kućicu na auto-putu kod Velike Gorice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.