BMW M2 u vojničko-zelenoj boji

Izvor: Autoportal.rs, 07.Mar.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW "M2" u vojničko-zelenoj boji

Izraz "nov automobil" u automobilskoj industriji ne postoji, svaki model je ili u čekanju na premijeru ili je već na meti tjunera. Takva sudbija zadesila je i bavarski "M2" koji je već dobio svoju restilizovanu verziju.

Nemački tjuning stručnjaci "Ac Schnitzer" uzeli su aktelni model "M2", konkretno "M235i" verziju, i od njega napravili primerak koji bi se vrlo lako mogao naći u "M" sektoru BMW "Serije 2".

Trolitarski agregat koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je pomenuti "M2" dobio od BMW-a sada ima toliko snage da se može meriti sa M3 i M4 modelima. Ukupno 570 konja znači da zadnjih sedišta nema a vozač i suvozači bi trebalo da iskorite dodatne sigurnosne pojaseve koje su dobili.

Neki će sigurno zameriti na vojničko-zelenoj boji koja nije baš najsrećnija kombinacija sa crvenim felnama koje joj daju kontrast. Da su točkovi manji od 20 inča možda bi bili manje upadljivi; ovako, možda pažnju odvuče samo pozamašno zadnje krilo.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.