BMW M2 slike i novi info

Izvor: Autorepublika.rs, 13.Avg.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW M2 slike i novi info

Nakon što je izašla informacija da će bavarska kompanija predstaviti BMW M2 Coupe u oktobru, na bimmerpostu su se pojavile špijunske slike, nakon čega su momci sa 2addicts.com napravili detaljnu analizu šta bi BMW M2 tačno mogao da bude.
Po nekim ranijim najavama, M2 će koštati oko 54.000 evra. Toliko bi trebalo da košta M2 sa manuelnim šestostepenim menjačem (koji će biti standard), dok bi varijanta sa opcionim sedmostepenim DCT menjačem mogla da ima cenu od oko 56.000 evra.

Budući M2 bi inače trebalo da pokreće 3.0 litarski TwinPower Turbo šestocilindrični motor sa 272 kW/370KS i 465 Nm (500 Nm sa overboost-om). Ako se ove informacije pokažu kao tačne, M2 će od 0-100 km/h ubrzavati za manje od 4.5 sekunde, dok će najveća brzina biti el. ograničena na 250 km/h (sa opcionim M Driver’s Package-om će moći do 275 km/h).

U paketu se očekuju i alu točkovi od 19 inča, aero body kit, modifikovano oslanjanje, snažnije kočnice, sportski izduvni sistem, Navigation Pro, zadnji parking senzori, prednja sedišta sa grejanjem, zadnja kamera, Harman Kardon sound sistem, adaptivna prednja svetla, pristup Internetu, zatamnjena zadnja stakla itd.

Ranije se pojavila i informacija koja kaže da će M2 (bar na početku prodaje) biti dostupan samo u četiri boje: Alpine White, Black Sapphire metallic, Long Beach Blue metalik i Mineral Grey metalik. Unutrašnjost će biti u crnoj koži i sa plavim šavovima kao kontrastom, uz elemente od ugljeničnih vlakana.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Autorepublika.rs...






Povezane vesti

Modifikovani BMW M235i, M3 i M4

Izvor: AutoBlog, 13.Avg.2015

U proteklih nekoliko dana se pojavio više BMW modela koji su pre svega dobili set novih točkova.Kao prvo, tu je BMW M235i Coupe (ima 3,0 litarski šestocilindrični motor sa 320KS), ovde u Alpine White boji, sa kompletom VMR Wheels VMR V706 točkova od 19 inča u Titan Bronze boji. Uz crne prednje "bubrege",...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.