BMW M ukida osnovne verzije, a Competition postaje novi standard

Izvor: AutoBlog, 25.Sep.2023, 09:01

BMW M ukida osnovne verzije, a Competition postaje novi standard

Novi BMW X5 M i X6 M se već nude samo kao Competition modeli, jer nemački brend planira da od Competition modela napravi novu polaznu tačku za M modele. Kako se navodi, ovaj potez je deo plana za rekonfiguraciju M linije. Sa modelima poput M440i koji popunjavaju jaz između BMW-ovih regularnih vozila i njegovih modela visokih performansi, Frank van Meel, izvršni direktor u BMW M, veruje da više nema potrebe za standardnim M modelom. M brend je „uveo Competition sloj, koji je u stvari sada postao nova normalnost“, rekao je van Meel. „Dakle, standardn M će nestati ili je više-manje već nestao… nećemo više deliti između M i M Competitiona, sve će to biti...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

BMW M ukida osnovne verzije

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2023

Novi BMW X5 M i X6 M se već nude samo kao Competition modeli, jer njemački brend planira da od Competition modela napravi novu polaznu tačku za M modele.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.