BMW I4 kreće u proizvodnju - evo i kada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW I4 kreće u proizvodnju - evo i kada!

Vrh Mercedesove električne ponude.

BMW-ov šef Harald Kriger potvrdio je na pariskom salonu relativno skori dolazak novog i4.

Istina, serijska proizvodnja električnog i4 je potvrđena još pre nekoliko meseci u Ženevi, ali sada je sasvim sigurno da će i4 uskoro stići. Ako je verovati prvom čoveku kompanije, to će se dogoditi već 2021. godine, a kada stigne, biće to glavni BMW-ov model u električnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponudi. Naravno, do tada će stići i iX3, a očekuje se da led probije i "mini elektrik".

Predstavljena nova Toyota Corolla - ovakvu verziju NISTE OČEKIVALI (VIDEO)

O modelu i4 se malo zna. Koncept i "vižn dinamiks" prikazan prošle godine u Frankfurtu nudio je sprint do 100 km/h u 4 sekunde, preko 200 km/h maksimalne brzine i oko 600 km autonomije. To je osetno bolje od trenutno obnovljenog i3 koji s novim baterijama ima 30% veći doseg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.