BMW Grupa u 2011. dobila tri nagrade Red dot

Izvor: AutoBlog, 17.Mar.2011, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW Grupa u 2011. dobila tri nagrade Red dot

Nagradom Red dot još jednom su prepoznati visoki dizajnerski standardi koji se primenjuju u BMW Grupi. Ove godine ova prestižna međunarodna nagrada je dodeljena BMW-ovim modelima: seriji 5 Touring, seriji 6 Cabrio i BMW-u X3.BMW-u serije 5 Touring takođe je dodeljena nagrada Red dot: najbolji od najboljih, za vrhunski dizajn u kategoriji Automobili, prevoz i kamp-vozila. Nagrada Red dot za izvanredan dizajn dodeljena je novom BMW-u serije 6 Cabrio dok je međunarodno veće stručnjaka koje predsedava dodelom ove nagrade pohvalu uputilo modelu X3. Svečanost dodele nagrade će se održati 4. jula ove godine, na večeri Award Gala koja će biti organizovana u Aalto Theatre-u...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW Grupa u 2011. dobila tri nagrade Red dot

Izvor: AutoBrief.com, 17.Mar.2011

Nagradom "Red dot" još jednom su prepoznati visoki dizajnerski standardi koji se primenjuju u "BMW grupi". Ove godine ova prestižna međunarodna nagrada je dodeljena ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.