Izvor: AutoBlog, 06.Nov.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW Group ostvario snažan rast u trećem kvartalu

BMW Group u trećem kvartalu beleži nove rekorde u prodaji, prihodima i profitu BMW Group nastavlja rekodnu uspešnu godinu uprkos svim nedaćama i teškoćama na tržištu automobila danas. Ukupna prodaja, prihodi i profit kontinuirano nastavljaju sa postavljanjem istorijskih rekorda i u trećem poslovnom kvadrtalu. Prihodi tokom prethodna tri meseca od jula do septembra porasli su za 13,7% na 18,81 milijardi evra (2011: € 16,547 miliona). Profit je takođe povećan za 13,8% na preko 2 milijarde evra. Ukupni broj prodatih BMW, MINI i Rolls-Royce automobila isporučenih kupcima tokom trećeg kvartala povećan je za 9% na 434.963 jedinica, dok je u isto vreme...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW ne zna za krizu: Zarada 1,29 milijardi evra

Izvor: Kamatica.com, 06.Nov.2012

Nemački proizvođač luksuznih vozila BMW navodi da mu je neto dobit u trećem tromesečju porasla za neočekivano snažnih 16 posto, na 1,29 milijardi evra, uprkos teškim prilikama na tržištu..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.