Auto kuće podižu cenu BMW i8 modela i odlično zarađuju

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto kuće podižu cenu BMW i8 modela i odlično zarađuju

BMW i8 zabeležio je odličan start na tržištu, a ono što je takođe primetno jeste da je ovaj model odlična prilika za zaradu. Naime, zabeleženo je da auto saloni kupcima za ovaj model naplaćuju gotovo 75.000 evra više od preporučene cene.

Iako nije neuobičajeno da prodavci naplaćuju više modele za kojima vlada velika potražnja, u slučaju BWM i8 modela reč je o ekstremnoj situaciji. Preporučena cena i8 modela >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << kreće od 102.000 evra, pa je dodatnih 75.000 evra velika razlika. Dobra stvar je to što ova cifra varira u zavisnosti od auto salona, pa je u zavisnosti od prodavci potrebno izdvojiti dodatnih 37.600 – 56.500 evra. Podsećanja radi, i8 odlikuje plug-in hibrid pogonski agregat koji podrazumeva 1.5L TwinPower Turbo trocilindarski motor, elektromotor i litijum-jonsku bateriju, što obezbeđuje 362 ks kombinovane izlazne snage. Za ubrzanje do 100 km/h potrebno mu je 4.4 sekunde dok je maksimalna brzina koju može da razvije 250 km/h, uz prosečnu potrošnju od 2.1L/100km.

foto © BMW

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.