Američki odgovor na BMW M4

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki odgovor na BMW M4

Na internet su dospele prve zvanične fotografije sportskog Cadillaca ATS-V za koji se veruje da ima motor sa 450 ks.

Cadillac koji će se suprotstaviti evropskim rivalima iz premijum segmenta, kao što su BMW M4 ili Audi RS5, ima karakeristične aerodinamičke dodatke, po kojima se jasno razlikuje od standardne verzije modela ATS Coupe.

Prednji deo vozila, sa novom, manjom maskom hladnjka, velikim otvorom za vazduh >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na braniku i otvorom na haubi, nagoveštava moćne performanse ovog sportskog modela.

Na zadnjem delu posebno se ističu spojler na poklopcu prtljažnika i difuzor sa otvorima 4 hromirane cevi izduvnog sistema.

Sa druge strane, enterijer odaje više elegantni nego sportski utisak.

Tehnički podaci za sada su nedostupni, ali kako prenose američki mediji, Cadillac ATS-V dobijaće pogon od 3.6 litarskog V6 motora koji proizvodi 450 ks i oko 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.