ALBANCI SA KOSMETA POGINULI U TEŠKOJ SAOBRAĆAJKI! BMW-om sleteli u reku, u automobilu bila jedna devojka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 22:42

ALBANCI SA KOSMETA POGINULI U TEŠKOJ SAOBRAĆAJKI! "BMW-om" sleteli u reku, u automobilu bila jedna devojka!

Kada su spasilačke službe došle na mesto nesreće, oni su pronađeni u automobilu

Tri osobe su poginule kada je automobil marke "BMW" kojim su se vozili udario u zaštitnu ogradu u italijanskom Portugaru, u blizini Venecije, i pao u reku Reghena, prenela je danas ANSA.

Žrtve su dva albanska muškaraca poreklom sa Kosova i Metohije starosti 20 i 22 godine, koji su bili u društvu devojke (21) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog od mladića. Italijanska agencija dodaje da je moguće da je i brat jednog od njih (19), poginuo u nesreći, kao i da je povređen njihov otac.

Prvi izveštaji govore da je moguće da je četvrta osoba učestvovala u nesreći, ali ronioci za sada nisu pronašli telo u reci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.