2015 BMW M235i  sa M Performance delovima opreme

Izvor: Moto.rs, 04.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2015 BMW M235i sa M Performance delovima opreme

BMW Abu Dhabi Motors je predstavio potpuno opremljeni M235i model koji karakteriše mnoštvo M Performance delova. Ovo je možda najbliža varijanta kompletnom M2 modelu, mada nas ne bi čudilo da ovaj modle se ispostavi istinski skup.

Naime, ova model je opremljen svakim pojedinačnim M Performance delom koji je ikada napravljen. Reč je o Alpine White varijanti sa opcionim prednjim branikom koji poseduje velike otvore za >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ventiliranje i spojler. Kidney rešetka ima sjajnu crnu završnu površinu dok je zadnji deo vozila dobio spojler prtljažnika od ugljeničnih vlakana i opcioni sportski izduvni sistem.

Ostale značajne karakteristike ovog modela su kućišta bočnih retrovizora od ugljeničnih vlakana, crna grafika na karoseriji zajedno sa M Performance slovima na bočnim dodacima vozila. Za one koji bi radije posedovali M2 modele, zvanično predstavljanje ovog modela se očekuje u mesecima koji su pred nama pri čemu bi ovaj model trebalo da ima 380ks snage dok M235i razvija 326ks snage.

foto © BMW

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.