02.09.2014 ::: Prior Design obradio BMW 6 Gran Coupe + FOTO

Izvor: AutoMagazin, 02.Sep.2014, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

02.09.2014 ::: Prior Design obradio BMW 6 Gran Coupe + FOTO

Neke tuning kreacije su dosadne, ali neke zaslužuju veliku pažnju javnosti. Šta mislite, u koju grupu spada novi aero-body kit od kompanije Prior Design, specijalno pripremljen za BMW 6 GranCoupe i M6 Gran Coupe? Procenite sami...

Pogledajte vest: BMW 6 Gran Coupe i ženska lepota.

BMW M6 Gran Coupe nije kupe, jer ima jedan par vrata "viška", ali to ne znači da ovaj elegantni sportski sedan nije zanimjiv tjuning kompanijama. U Prior Designu su očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << bili inspirisani. Prvo što uočavamo jesu prošireni branici i blatobrani.

reklama

Pogledajte vest: BMW Serije 6 Gran Coupe otkriven u Beogradu.

Prednji branik je bliži asfaltu, a maska hladnjaka je crne boje sa diskretnim logom BMW i M. "Hauba" je takođe "nabildovana" a tu su i novi otvori za bolje hlađenje motora. Ventilacioni otvori za hlađenje kočionog sistema iza prednjih točkova, očigledno su funkcionalni.

Pogledajte vest: AC Schnitzer ulepšao BMW 6 Gran Coupe.

Automobil je dobio sportsko oslanjanje H&R i felne Aristo prečnika 20 inča. Naravno, tu je i sportski izduvni sistem, koji je motor 4.4 V8 sigurno osnažio sa 560 na nekoliko konjskih snaga više. Prior Design nudi i katalog sa izmenama u enterijeru. Mogućnosti individualizacije su zaista velike.

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

BMW 6 Gran Coupe nemačke tunerske kuće Prior Design

Izvor: Autorepublika.rs, 02.Sep.2014

Prior Design, poznata nemačka body kit kuća, izašla je sa tuning rešenjem za BMW 6 GranCoupe i M6 Gran Coupe? Prvo što se da uočiti je prenaglašen sportski izgled branika sa otvorima za vazduh presvučenim crnom mrežicom..  . . Zadnji branik možda je još i agresivniji, gde su takođe implementirani...

Nastavak na Autorepublika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.