Znate li čemu služi ova strelica pored pokazivača goriva na komandnoj tabli?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 20:20

Znate li čemu služi ova strelica pored pokazivača goriva na komandnoj tabli?

Automobili su puni različitih lampica koje vozačima ukazuju da se nešto sa njima dešava!

Spremate se za produženi praznični vikend i planirate da sa porodicom odete negde van grada. U žurbi da stignete da završite sve za posao do vikenda i da nabavite sve što vam je potrebno, zaboravili ste da pogledate koliko goriva trenutno imate u rezervoaru.

Mislite autom kroz saobraćajni špic i razmišljate gde se nalazi najbliža pumpa. Svesni sta da je velika gužva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da će kasnije biti još veća, ali rezervoar vam je već par sati "u crvenom". Čim ste ugledali pumpu, polako se prestrojavate u krajnju desnu traku. Onda vam pada na pamet...

pic.twitter.com/e5vqvIw9yw

— pensador (@sakriosamime) April 28, 2021

Sa koje strane mi je poklopac rezervoara? Kiša pada već neko vreme, pa vam se ne izlazi da proverite. Kažete sebi da nema veze, snaćićete se već kad se nađete pod krovom. A da ste samo malo bolje pogledali pored crvene lampice, odnosno pored sličice pumpe za gorivo, videli biste malu strelicu okrenutu levo ili desno.

Ona  je tu da vam pokaže sa koje strane vašeg automobila se nalazi poklopac rezervoara!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.