Zimska akcija provere Honda vozila

Izvor: B92, 16.Nov.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska akcija provere Honda vozila

Honda je 15. novembra 2011. godine započela akciju u toku koje će vlasnici automobila ovog proizvođača moći da obave zimsku proveru svog vozila za samo 929 dinara. Pored toga, oni će moći da ostvare dodatne popuste na delove i njihovu ugradnju u ovlašćenim servisima.

U toku ove zimske akcije koja će trajati do 31. januara 2012. godine, vlasnici Honda vozila će moći da urade zimsku proveru svih vitalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tačaka svog automobila u ovlašćenom servisu.

Ova provera vršiće se po najvišim standardima japanskog proizvođača, po ceni od 929 dinara.

Akcija obuhvata i popuste do 20% na rezervne delove koji su najtraženiji u zimskom periodu i njihovu ugradnju, specijalne pakete za putovanja, kao i kozmetiku za održavanje automobila.

Za vlasnike svih Honda automobila starijih od 2008. godišta obezbeđen je i specijalan popust od 10% na sve delove i njihovu ugradnju.

Vozili smo Hondu CR-Z GT

Vozili smo Hondu CR-V 2.0 Elegance

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.