Zeekr isporučio svoj prvi električni automobil u Evropi

Izvor: AutoBlog, 14.Dec.2023, 09:01

Zeekr isporučio svoj prvi električni automobil u Evropi

Kineski brend Zeekr je isporučio svoj prvi električni automobil u Evropi, predajući ključeve modela 001 kupcu u svom novom Hi-Tech servisnom centru u Zeistu, Holandija. Kompanija je počela da prima prednarudžbine za 001 u Holandiji i Švedskoj 28. juna i 35 dana kasnije, prvi modeli za Evropu su počeli da silaze sa proizvodne trake. Prvi isporučeni Zeekr 001 je top varijanta Privilege AWD, a na primopredaji su bili izvršni direktor Zeekr Europe Spiros Fotinos, glavni komercijalni direktor Lothar Schupet i šef prodaje za Holandiju, Mark Bras. Cene za Zeekr 001 počinju od 59.490 evra za Long Range verziju sa jednim motorom i skaču na 62.490 evra za AWD sa dva motora i 67.490 evra za Privilege AWD. Poslednju varijantu pokreće...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Zeekr isporučio svoj prvi električni automobil u Evropi

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2023

​Kineski brend Zeekr je isporučio svoj prvi električni automobil u Evropi, predajući ključeve modela 001 kupcu u svom novom Hi-Tech servisnom centru u Zeistu, Nizozemska.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.