Zbog troškova života automobili postaju nedostupni

Izvor: AutoBlog, 08.Mar.2024, 08:06

Zbog troškova života automobili postaju nedostupni

Anketa među 2000 vozača iz Velike Britanije sugeriše da povećani troškova života imaju značajan uticaj na vozačke navike mnogih jer traže jeftinije gorivo, smanjuju količinu vožnje, dele putovanja s porodicom ili kolegama i odlažu planove za zamenu vozila.Kako piše britanski Auto Express, firma Close Brothers Motor Finance je anketirala vozače o tome šta rade i planiraju da učine kako bi pokušali da smanje troškove svoje vožnje. 71 posto ih kaže da su ili kupovali jeftino gorivo ili to nameravaju da učine, dok je 63 posto ili smanjilo količinu vožnje ili planiraju da to smanje u budućnosti. Neverovatnih 43 posto vozača se koristi javnim prevozom češće ili planira to da učini, a rastući troškovi su uticali i na...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Zbog troškova života automobili postaju nedostupni

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024

​Anketa među 2000 vozača iz Velike Britanije sugeriše da povećani troškova života imaju značajan uticaj na vozačke navike mnogih jer traže jeftinije gorivo, smanjuju količinu vožnje, dijele putovanja s porodicom ili kolegama i odlažu planove za zamjenu vozila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.