Žalosni Mesec, pojava koja menja sve: Večeras obavite ove rituale i čeka vas bolji život!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalosni Mesec, pojava koja menja sve: Večeras obavite ove rituale i čeka vas bolji život!

Za one koji čvrsto veruju u moć Meseca, preporučuje se i da nabave kamen topaz, tirkiz ili lazuliju, jer su oni simboli Žalosnog Meseca, a trebalo bi da vam pomognu da vam se zapisane želje ispune.

Pun mesec ponovo dolazi!

Ovo neće biti običan pun mesec, već onaj koji stučnjaci nazivaju Žalosni mesec. U različitim društvima zovu ga i Snežni i Magloviti Mesec, a njegova pojava označava definitivni kraj jeseni i početak zime, piše portal Stil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Prema starim verovanjima, pojava Žalosnog Meseca označava i početak nekakve evolucije i promene. Kada on zasija na nebu, krajnje je vreme da sve staro ostavite iza sebe i oslobodite se "repova" prošlosti koji vas sprečavaju da se otisnete u lepšu budućnost.

To je pravi trenutak kada treba da se osvrnete i analizirate sve događaje iz protekle godine i "očistite" sebe na svim nivoima, pto podrazumeva i emocionalne nedoumice, materijalne dugove i neraščišćene odnose.

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.