Zaboravili decu u kolima

Izvor: Autoportal.rs, 02.Sep.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravili decu u kolima

Iz Sjedinjenih Američkih Država nam dolazi vest na koju nijedan roditelj ne može da ostane ravnodušan, a koja se tiče nemara nad decom od strane roditelja koji su isuvše zauzeti sopstvenim uživanjem.

U američkoj državi Florida policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg Tajlera Džonsona i njegovu dvadesetšestogodišnj devojku Džozefinu Lauder zbog toga što su dvoje dece, čiji je Džonsona otac, ostavili u kolima na prakingu dok su se oni kockali u lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << kazinu.

Decu je u automobilu, kojem je motor radio, a koji je bio otključan našlo obezbeđenje parkinga. Dva dečaka, od jedne i četiri godine, su dati na čuvanje roditeljima Džozefine.

Sudija im je naredio da ne smeju imati bilo kakav kontak sa decom do 12. septembra kada im je zakazano suđenje zbog nemara nad decom. Ovaj slučaj podseća na situaciju kada je pre par godina mladi bračni par iz Beograda ostavio svoju bebu u kolima na parkingu dok su gledali košarkašku utakmicu Partizana.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.