Za Teslom se trči, a ova trudna žena je to i dokazala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 08:44

Za Teslom se trči, a ova trudna žena je to i dokazala (VIDEO)

Tesline mogućnosti autonomne vožnje još nisu poznate svima, ljudi se iznenade kada vide da Teslom vozač ne upravlja aktivno ili da se vozilo kreće potpuno samostalno, bez ikoga u njemu.

Napredni sistem u stanju je samostalno zaobići prepreke i dovesti automobil do vlasnika kroz zahtevnije okruženje, poput parkinga, te slediti vlasnika dok god on drži pritisnuto dugme na daljinskom upravljaču.

Upravo ovakav potez jednog vlasnika automobila Tesla Model 3, iznenadio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ženu koja je bila u drugom vozilu, pa je potrčala „spasiti“ automobil koji je naizgled samostalno krenuo u vožnju.

Zanimljiva situacija desila se na parkingu jednog američkog restorana. Sve su zabiežile Tesline sigurnosne kamere, pa je video odmah postao hit na internetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.