ŽENI SE BOGDAN BOGDANOVIĆ: Košarkaš verio seksi glumicu koju je upoznao pre tri meseca na venčanju Jelisavete i Miloša Teodosića!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENI SE BOGDAN BOGDANOVIĆ: Košarkaš verio seksi glumicu koju je upoznao pre tri meseca na venčanju Jelisavete i Miloša Teodosića!

Najbolji srpski košarkaš Bogdan Bogdanović verio je devojku Jovanu Stojiljković.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALO EKSKLUZIVNO SAZNAJE Verio se Bogdan Bogdanovic

Izvor: medio.rs, 20.Sep.2017

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović verio je devojku, glumicu Jovanu Stojiljković!..Jovana i Bogdan su se upoznali na venčanju Jelisavete i Miloša Teodosića, na mladin zahtev, i veoma brzo su shvatili da su jedno za drugo...Kako saznajemo, košarkaš i glumica su se verili pre mesec dana.

Nastavak na medio.rs...

Čestitamo: Verio se reprezentativac Bogdan Bogdanović

Izvor: Tracara.com, 21.Sep.2017, 09:18

(foto: Instagram) Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović verio je devojku glumicu Jovanu Stojiljković, koju domaća publika zna iz filma Panama. Kako domaći mediji saznaju, par se upoznao početkom leta na venčanju Jelisavete  i Miloša Teodosića, a romansu su započeli na letovanju na kojem...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.