ZAVRŠENA POSEBNA SEDNICA SKUPŠTINE O KIM Vučić dao završnu reč: Moraćemo što više da se BORIMO za našu otadžbinu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Feb.2023, 11:12

ZAVRŠENA POSEBNA SEDNICA SKUPŠTINE O KIM Vučić dao završnu reč: Moraćemo što više da se BORIMO za našu otadžbinu (VIDEO)

* U Skupštini se danas dogodio incident kada su se poslanici dela opozicije zaleteli ka predsedniku i centru sale, posle čega su ustali i poslanici vladujeće koalicije, a onda je zbog koškanja reagovalo i skupštinsko obezbeđenje. * Predsednik je istakao da nije potpisao, niti paraf stavio ni na jedan papir, ali da će se razgovori po pitanju KiM nastaviti, a zatim naglasio sa koje tri stvari prete i uslovljavaju Srbiju. * Vučič je tokom izlaganja više puta ponovio da neće priznati nezavisnost tzv. Kosova, niti da podržava ulazak lažne države u UN.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.