ZAVRŠEN PROTEST DEMOKRATSKOG FRONTA: Vlast Medojeviću ugrožava život! Ako se to ne reši ZAPALIĆEMO BAKLJU SLOBODE!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN PROTEST DEMOKRATSKOG FRONTA: Vlast Medojeviću ugrožava život! Ako se to ne reši ZAPALIĆEMO BAKLJU SLOBODE!

Vlast u Crnoj Gori izlaže riziku život Nebojše Medojevića, izjavio je večeras na protestu u Podgorici jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić i pozvao Ustavni sud da sutra pruži jasan odgovor na žalbu koja je podneta na određivanje zatvorske kazne dvojici poslanika tog političkog saveza.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Vlast izlaže riziku život Nebojše Medojevića"

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 00:15

Vlast u Crnoj Gori izlaže riziku život Nebojše Medojevića, izjavio je na protestu u Podgorici jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić...On je pozvao Ustavni sud da sutra pruži jasan odgovor na žalbu koja je podneta na određivanje zatvorske kazne dvojici poslanika tog političkog saveza..."Čekamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.