ZATEŽU BORE: Novi modeli Insignie stižu u 2020. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATEŽU BORE: Novi modeli Insignie stižu u 2020. godine

Stilizovana Insignia...

Opel je objavio fotografije restilizovane Insignie koja će imati premijeru na prestojećem auto-salonu u Briselu.

2020 Opel Insignia facelift pic.twitter.com/sqElqkBWpH

— Haudi Squattro (@VTECQuattro) 04. децембар 2019.

Ako je nešto ispravno – ne popravljaj ga, kaže poznata izreka. Opel se očigledno držao ove maksime prilikom redizajna modela Insignia.

Pogotovo što je druga generacija ovog automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prodaji tek nešto više od dve godine, pa još uvek deluje sveže.

Ovoga puta blago su restilizovane i limuzinska (Grand Sport) i karavan (Sports Tourer) verzija, dok će redizajn "kros" varijante Country Tourer biti predstavljen nešto kasnije.

Novine u dizajnu spoljašnjosti na automobilima za 2020. najviše su uočljive na prednjem delu gde su diskretno promenjeni maska hladnjaka, farovi i branik.

Manje razlike u odnosu na model pre redizajna mogu se videti i pozadi, gde je takođe preoblikovan branik, a nov je i izduvni sistem.

Opel navodi da su ove promene napravljene kako bi Insignia više podsećala na kupe automobil.

Nemački proizvođač nije objavio fotografije enterijera, ali je saopšteno da je auto sada opremljen novim bežičnim punjačem smartfona, kao i da je unapređen multimedijalni sistem.

Detalji o motorizaciji takođe nisu otkriveni, pa ostaje nejasno da li je Opel i na tom planu izvršio neke promene.

Više informacija biće poznato u januaru, za kada je zakazana zvanična premijera, a Insignia za 2020. biće prvi put izložena pred publikom na Sajmu automobila u Briselu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.