ZAŠTO ONA VARA? Možda ste napravili neku od ovih grešaka!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO ONA VARA? Možda ste napravili neku od ovih grešaka!

Svaka akcija ima reakciju!.

OPUSTILI STE SE

Sada kada ste osvojili devojku, nema više potrebe da je impresionirate, piše Men's Health Srbija. Nabacili ste stomačić, prestali ste da idete u teretanu, piškite otvorenih vrata. Ne dozvolite da se ovo desi.

ZOVETE ČEŠĆE MAMU NEGO NJU

Devojke vole muškarce koji su bliski sa svojom porodicom, ali ne žele da se zabavljaju sa nekim, ko svoju mamu zove da je izveštava šta je jeo ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da joj izlaže mišljenje o seriji, koju gleda. Vaša devojka želi kralja, ali ne i Edipa.

LENJI STE I PREVIŠE UMORNI DA SE POKRENETE

U redu je ako vam naiđe kratak period, ali generalno žene vole momke koji su motivisani i ambiciozni i koje ne mrzi da izađu iz kuće da prošetaju ili otkriju neko novo mesto u gradu.

DOSADNI STE

Pronađite hobi, čitajte, krenite na sport, probajte nešto novo.

NE SLUŠATE JE

Ne radi se uvek o vama.

TVRDOGLAVI STE

Ne budite tvrdoglavi. Niko ne voli da pogreši odnosno svi volimo da budemo u pravu, ali ponekad nije loše da podignete belu zastavu i da saslušate i drugu stranu.

VI STE NJU PREVARILI

I sada želi da vam vrati. Pomalo nezrelo, ali logično!

LOŠI STE U KREVETU

Seks je bitan aspekt veze, pa ako tu nešto ne štima, nije isključeno da će potražiti boljeg ljubavnika. Popričajte, neka vas uputi šta ona voli u krevetu i kako.

NE IDETE NIgde BEZ DRUGOVA

Ne možete nikuda da mrdnete bez društva, a njoj je to, verujte, već počelo da ide na živce.

NISTE USPEŠNI

Ne radi se o novcu, već o mogućnosti da ostvarite neke ciljeve i postignete dobre rezultate. Ona želi budućnostt i očekuje da će njen muškarac to moći da joj pruži.

NIKADA JOJ NE GOVORITE KAKO SE OSEĆATE

Ako nikada ne izražavate osećanja, ona nikada neće moći da vam veruje u potpunosti. Gubitak poverenja je jedan od prvih znakova nešto nije u redu u vezi i da će neko od vas ( u ovom slučaju ona) potražiti nekog drugog.

NISTE DUHOVITI

Dokazano je da žene privlače duhoviti muškarci. Ukoliko vaša devojka nađe muškarca koji će je nasmejati više nego što ste vi ikada, razvoj situacije je prilično jasan.

SA SAJTA MEN'S HEALTH SRBIJA PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

7 stvari koje slobodno možete da kupite u second hand prodavnici

Kako da ona pristane na analni seks?

PRVA POSETA UROLOGU: 7 stvari koje treba da znate

IZGRADITE SAVRŠENO TELO: 3 načina da u teretani pobedite genetiku

Iz kog grada je virus HIV-a počeo da se širi planetom?

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.