WRC, Rally Racc Catalunya 2019 – Kralj Loeb se vratio, i opet pobedjuje

Izvor: AutoBlog, 25.Okt.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WRC, Rally Racc Catalunya 2019 – Kralj Loeb se vratio, i opet pobedjuje

Možda je neko od miliona fanova relija pomislio da legendarni SEBASTIEN LOEB  (45) u Španiji neće pružiti briljantnu borbu i biti medju prvima, medju asovima kao što su OŽIE, TANAK, NOJVIL i ostali, ali, veteran svetskog relija je danas vozio svog „hjundaia“ kao u najboljim danima……zaista divno! Od 6 brzinskih ispita LOEB je bio najbržio na TRI, pa se posle prvog dana nalazi na čelu generalnog poretka, na tradicionalno teškom makadamsko-asfaltnom reliju KATALUNJA. Sjajni francuski vozač, devetostruki reli šampion sveta je na kraju prvog dana izgovorio: „To je zaista neverovatno. Pritisnuo sam zaista do krajnjih granica. Trudio sam se od starta do zadnjeg metra. Neverovatno je imati tri automobila u vrhu. Preostaju još...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

25.10.2019 ::: RallyRACC Catalunya 2019 - Vodi Loeb, Ogier u problemima (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 26.Okt.2019, 02:04

Ne, nismo vratili vreme i niste pogrešili stranicu. Na čelu Rally Catalunya-Costa Daurada, pretposlednjeg takmičenja u FIA Svetskom reli šampionatu 2019, nalazi se 45-godišnji Sebastien Loeb u automobilu Hyundai i20 Coupe WRC..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.