Vožnja unazad bez rikverca

Izvor: Autoportal.rs, 07.Feb.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vožnja unazad bez rikverca

Vožnja unazad, takozvani "rikverc", zna da bude nezgodna ali je veoma neophodna. Međutim, ima i onih kojima rikverc ne radi i koji se snalaze na razne načine.

Šta biste vi uradili ako bi rikverc na vašem automobilu otkazao. Situacija može biti jako nezgodna i neprijatna, pogotovo ako se nađete prilepljeni uz zid ili neku sličnu prepreku, a servisa i mehaničara nema kilometrima daleko.

Zato je uvek pametno imati kod sebe ovakvu napravu koju je osmislio >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << vlasnik ovog, očito defektnog, Nissan "Pathfinder"-a. U principu, rešenje je jako logično ali trebalo se dosetiti ovakve naprave.

"Testirao sam ga na asfaltu, betonu i zemlji," rekao je Youtube korisnik "hexdude24", vlasnik ovog automobila ali i izuma.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.