Vozio unazad kilometrima

Izvor: Autoportal.rs, 18.Jul.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio unazad kilometrima

Ili je u pitanju luda opklad ili je sam vozač pomalo lud ali nikako nije imao pravo da ugrožava druge učesnike u saobraćaju svojim nepromišljenim potezom.

Vozač "Audi" automobila snimljen je nedavno kako u Los Anđelesu, na delu puta od Malholand Drajva do Sanset bulevara, vozi unazad. Ne znamo koji je razlog za ovakvu vožnju ali distanca koju je prešao nikako nije mala.

Vozač je par puta prešao u suprotnu traku, malo je falilo da udari u neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << od nadolazećih automobila, ali je na kraju uspeo sve da izvede bez incidenata. Videćemo šta će policija imati da kaže na ovu akrobaciju nakon što i do njih dospe snimak.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.