Vozio autobus i koristio 2 mobilna

Izvor: B92, 19.Maj.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio autobus i koristio 2 mobilna

Mislite da nije moguće voziti laktovima? Razuveriće vas vozač autobusa iz Italije koji tako vozi jer su mu u rukama mobilni telefoni.

On uveliko razgovara i kuca poruku ili, kako navode na nekim forumima, podešava opcije za mobilni internet. Sve to vreme, kroz Rim vozi autobus pun putnika.

Po toj forumskoj i verovatnoj verziji, vozač autobusa je pričao sa operaterom dok je na drugom telefonu podešavao opcije za internet.

Ne obazire se na gužvu u saobraćaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već priča i priča.

Čitavu situaciju snimio je jedan od putnika u autobusu, a kako se video proširio ne samo po Italiji, već i po celom svetu, vozač je suspendovan.

Ništa strašno, jer kada sledeći put bude konkurisao za neki posao slobodno u CV može da stavi da je sposoban za multitasking tj. obavljanje više poslova u isto vreme.

Pogledajte kako je autobus pun putnika jurio 140 km/h

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.