Vozač kamiona za dlaku u provaliju (video)

Izvor: MojAuto, 04.Apr.2012, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač kamiona za dlaku u provaliju (video)

Nije neka pamet ako kažemo da je šlepanje po snegom i ledom prekrivenom putu opasna stvar, ali izgleda da to neki i dalje ne znaju ili barem to moraju da rade, jer, recimo, nema ko drugi da izvuče neko vozilo iz nevolje. Takva priča dolazi nam iz Norveške, gde je jedan vozač kamiona za dlaku izgebao smrt iskočivši na vreme iz svog kamiona koji je vukao drugi. Veliki kamion je iz nekog razloga ostao na putu, a manji je došao da mu pomogne. Led je učinio svoje i šleper je jednostavno krenuo ka provaliji povlačeći sa sobom i kamion koji ga je šlepao.

Nastavak na MojAuto...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamionom u provaliju

Izvor: B92, 04.Apr.2012

Dok je za nas u Srbiji protekla zima ostala samo u sećanju, na severu Norveške ona je još uvek itekako stvarna. Uski brdski putevi prekrivenim snegom, gotovo da su odneli još jednu žrtvu proteklog vikenda u ovoj zemlji na severu Evrope...Nesreća se dogodila u nedelju, 1. aprila (nije šala), tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.