Parkirao Audi na kant: Vatrogasci morali da ga izvlače iz automobila VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:13

Parkirao Audi "na kant": Vatrogasci morali da ga izvlače iz automobila VIDEO

Kad god pomislimo da smo videli sve kada su u pitanju saobraćajne nezgode, pojavi se ovakav snimak koji nas uveri u suprotno.

Vozač jednog Audija A4 u Masačusetsu pronašao je inovativan način da "osigura" sebi parking mesto blizu ulaza u prodavnicu - parkirao se "na kant" između dva automobila.

Ne zna se mnogo detalja o ovom slučaju, ali je lokalna policija objavila fotografije i video-snimke sa lica mesta. Jedna osoba je lakše povređena prilikom ove "akrobacije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Šalu na stranu, gledajući objavljene slike i snimke, čini se kao da je Audi preleteo preko zelene površine koja se nalazi ispred parking mesta, i da se zbog ivičnjaka uzdigao, kako bi naposletku završio u ovoj poziciji.

Aktivirani su čak i vazdušni jastuci što govori o silini udara, a s obzirom na to kako se prizemljio, vozač je morao da izađe iz automobila uz pomoć vatrogasne službe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.