Voyah Zhiyin

Izvor: AutoBlog, 16.Maj.2024, 07:06

Voyah Zhiyin

Marka Voyah pripada koncernu Dongfeng, a proizvodi isključivo elektrifikovane automobile. Novi krosover Zhiyin će biti četvrti model u njihovoj gami, uz najavu da će se u prodaji pojaviti kasnije ove godine.Zhiyin („srodna duša“) je petosed koji će se nuditi i u hibridnoj i potpuno električnoj verziji, a biće dostupan sa 2WD i 4WD pogonom. Voyah Zhiyin je dugačak 4725 mm, širok 1900 mm, visok 1636 mm, a međuosovinsko rastojanje iznosi 2900 mm. Točkovi su od 20 inča. U unutrašnjost će biti odvojeni displeji za instrument tablu i multimedijalni sistem, ali zvanične slike će tek biti objavljene. Za sada je potvrđeno da će potpuno električni Zhiyin biti odstupan u dve verzije, sa jednim elektromotorom od 292 KS,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Voyah najavio model Zhiyin

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2024

​Marka Voyah pripada koncernu Dongfeng, a proizvodi isključivo elektrifikovane automobile. Novi krosover Zhiyin će biti četvrti model u njihovoj gami, uz najavu da će se u prodaji pojaviti kasnije ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.