Vorsteiner Bentley Continental GT BR10RS sa HRE točkovima

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vorsteiner Bentley Continental GT BR10RS sa HRE točkovima

Kada Bentley Continental GT model napusti fabriku ove kompanije reč je o jednom od najesencijalnijih britanskih luksuznih sportskih automobila koji je ikada proizveden. Ne samo da ovaj model donosi luksuz i performanse već sa vizuelne tačke gledišta on izgleda fenomenalno.

Međutim i za ovakva vozila moguće je obezbediti unapređenja. Jedan od načina je da se obezbede točkovi građeni po meri odnosno paket za unapređenje karoserije pri čemu je jedna od najprivlačnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ponuda BR10RS paket američke tjunerske kompanije Vorsteiner.

Ovaj paket je dostupan zajedno sa HRE TR107 točkvima, pri čemu Vorsteiner paket dodaje novi prednji kraj vozila sa modifikovanim brnaikom i uvećanim usisnicima za vazduh.

Prošireni bočni dodaci takođe su dostupni i pozadi gde postoji i novi branik odnosno modifikovana sekcija zadnjeg difuzora.

foto © Vorsteiner

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.