Videli smo novi Golf, a kako bi mogla da izgleda nova VW Jetta?

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videli smo novi Golf, a kako bi mogla da izgleda nova VW Jetta?

Posle premijere Golfa 8, počele su spekulacije o dizajnu eventualne limuzinske verzije ovog automobila.

Iako je Jetta kroz nekoliko generacija pratila Golf, više nije dostupna na evropskom tržištu. Međutim, sa druge strane okena, u Sjedinjenim državama i Kanadi i dalje je jedan od Volkswagenovih prodajnih aduta, ali kao potpuno drugačiji model od onog koji se do prošle godine prodavao u Evropi.

Iako su šanse da se limuzinska verzija Golfa ponovo nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na evropskom tržištu minimalne (2018. je u Evorpi prodato svega 4.190 ovih vozila), već se nagađa kako bi ta nova Jetta izgledala.

Pošto bi bila bazirana na Golfu, kako mehanički, tako i stilski, sajt Kolesa.ru objavio je spekulativni render zansovan na dizajnu "osmice".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.