Videli smo Putinovu, a kako izgleda Trampova Zver? VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videli smo Putinovu, a kako izgleda Trampova "Zver"? VIDEO

Automobili državnika su uvek privlačili pažnju, a posebno kada su u pitanju predsednici Rusije i SAD.

Pre nekolimo meseci smo videli kako izgleda nova limuzina kojom će se voziti Vladimir Putin, a novu "mašinu" ima i Donald Tramp.

U nedelju je stigao u Njujork gde je na ulicama Menhetna prvi put viđena u javnosti njegova nova "Zver", Cadillac baziran na modelu CT6.

Ljubitelji državničkih limuzina nisu videli jedan, već čak dva Trampova Cadillaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer obezbeđenje predsednika SAD, Tajna služba, koristi dva identična automobila u karavanu kako bi se zbunili potencijalni napadači.

Trampov Cadillac je opremljen gomilom zaštitnih sistema, pa se procenjuje da je težak 7-9 tona. Tajna služba drži detalje o vozilu daleko od javnosti, opet zbog bezbednosti predsednika.

Spekuliše se da poseduje sistem protiv požara, noćnu kameru, lanser za suzavac, zapečaćenu ventilaciju kabine i posebam sistem za odbranu od raketnog napada.

U slučaju najgoreg, limuzina je opremljena zalihom krvi sa krvnom grupom predsednika, kako bi mogla odmah da mu se ukaže prva pomoć.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako izgleda Trampova "Zver"?

Izvor: AutoBlog, 24.Sep.2018

Automobili državnika su uvek privlačili pažnju, a posebno kada su u pitanju predsednici Rusije i SAD. Pre nekoliko meseci smo videli kako izgleda nova limuzina kojom će se voziti Vladimir Putin, a novu "mašinu" ima i Donald Tramp. U nedelju je stigao u Njujork gde je na ulicama Menhetna prvi put...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.