Videla je da nešto gori i smrdi ispod haube - podigla ju je i ostala ZAPANJENA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videla je da nešto gori i smrdi ispod haube - podigla ju je i ostala ZAPANJENA! (FOTO)

Najluđi razlog u istoriji.

Kad auto smrdi na paljevinu, obavezno slede problemi, a najčešće su vezani za elektriku. Ponekad je kriv neko drugi.

A to je na svojoj koži iskusila supruga Krisa Persika iz Pensilvanije koja je ostala u šoku kad je videla što joj je uzrokovalo probleme na njenom SUV-u. Kris je na svom Facebook profilu objavio kako ga je pozvala supruga i rekla kako nešto definitivno ne valja s njenom Kijom Sorento. Iz auta je smrdelo na paljevinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Savetovao joj je da podigne poklopac motora, a onda je ubrzo primio sledeću fotografiju.

Slobodan prostor oko motora iskoristili su glodari, pa su tokom relativno kratkog vremena navukli gomilu trave i oraha. U isto vreme je i Krisov kamionet počeo čudno da se ponaša, a onda je i stao. Morao je da pošalje auto na servis i da uzme zamenski kako bi se vratio kući. Posle sat vremena čišćenja iz prostora motora izvukli su preko 200 oraha, a potom su odvezli auto u lokalni servis.

Oba vozila su pregledana u servisu, a pronađen je i krivac. To je veverica koja je na Krisovom kamionetu pregrizla crevo dovoda goriva, a u Kiji odlučila da napravi zimski brlog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.