Verstappen je pripremljen za kritike njegovog debija u F1

Izvor: Moto.rs, 02.Sep.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verstappen je pripremljen za kritike njegovog debija u F1

Max Verstappen je rekoa da je bio pripremljen za talase kritika vezanih za njegov debi u okviru Formula 1 šampionata naredne sezone. Vest da šesnaestogodišnji Holanđanin će ući u istoriju kao najmlađi vozač Formule 1 za Toro Rosso naredne godine je bila više nego kontroverzna.

Čak i njegov prethodnik na mestu vozača u Toro Rosso timu i sadašnji vozač sestrinskog tima Red Bull Daniel Ricciardo ima određene sumnje. On je rekao da je njegovo mišljenje da je vozač sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 17 godina suviše mlad da bi vozilo F1, ali da je to samo njegovo lično mišljenje, naglasio je dvadesetpetogodišnj Australijanac. Verstappen se pojavio prošlog vikenda u F1 automobilu na uličnoj demonstraciji vozila u Rotterdamu.

foto © Red Bull

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.